Sämre

Igår när jag kollade på TV så blev jag mer och mer täppt i näsan. Till slut var jag helt igenkorkad, så jag rotade fram nässpray. Vaknade några gånger i natt och hade ont i ansiktet, pannan och kinderna. Och när klockan ringde så insåg jag att jag inte alls pallar att knata och jobba. Ringde till chiefen, som hörde hur jag lät och sa krya på dig.

Kröp tillbaka i sängen igen. Konstigt nog har jag inte behövt ta någon mer nässpray. Man brukar ju svullna igen efter ett tag igen, men det gör jag inte. Ändå har jag ont i bihålorna… Får se om det håller i sig idag, då får jag väl gå upp till Vårdcentralen imorgon bitti på en akuttid.

Har kokat upp vatten och hällt på bitar av färsk ingefära och lite honung, och dricker det. Det känns skönt i halsen. Nu ska jag lägga mig i soffan, orkar inte sitta upp längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s