Blä

Jag blev bara sämre och sämre under dagen igår. Efter frukost så stoppade jag i en maskin med tvätt, men när den var klar orkade jag knappt plocka ur tumlaren på det som låg där och stoppa i det blöta.

Man vet att man har ont i musklerna när det t.o.m. gör ont att flytta blicken! Ryggen, magen, låren, armarna och så ögonen. Fasiken vad ont jag har. Men jag är ju lite korkad, som ni vet… Så i natt först kom jag äntligen på att jag kanske skulle ta en värktablett? Stapplade ur sängen vid 1 eller nåt och rotar fram en burk med smärtis som jag fick efter min GBP. Tog en halv tablett och gick och la mig igen. Sakta men säkert började muskelvärken ge sig! Sakta men lika säkert började jag också svettas… Antagligen har jag väl feber, men jag har ingen termometer så jag har inte kollat.

När jag gick upp så tog jag den andra halvan så nu är jag hyffsat okej. Ska passa på att duscha, för jag känner mig ganska ofräsch….

Hoppas att ni mår bra, och att ni får en bra dag!

4 reaktioner på ”Blä

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s