Tv, tv och funderingar

Jag kollar ju på tv nu, orkar inte ens läsa.
I alla fall så kollade jag på Trinny och Susannah igår, och som vanligt var det med en kvinna som gjort en GBP och hade gått ner 53 kg. Så himla bra jobbat!!! Men, hon som många andra, hade inte hängt med i huvudet. Och det kan jag förstå, även om jag, som sällan är som alla andra, inte hamnade i det. Jag gladdes åt varje kilo som försvann, och kände mig smalare och snyggare på en gång. Men jag kan verkligen förstå att man kan bli förvirrad och fortfarande känna sig som den där tjockisen man varit i så många år. MEN, sen sa hon nåt som jag inte förstår. Hon sa att hon saknar sitt fett. Vill hon bli tjock igen?

image

Jag, som varje dag, gläds åt att jag är smal! Jag som plötsligt älskar att se mig i spegeln!

Har nån av er liknande erfarenheter? Kan ni känna som hon? Kan ni hjälpa mig att förstå?

2 reaktioner på ”Tv, tv och funderingar

  1. Jag har ju ingen egen erfarenhet av GBP men har hört att en del människor får andra problem efteråt. Man har kanske haft matmissbruk tidigare och sen blir det missbruk av annat slag.
    Hoppas du mår bättre snart 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s