Hemtjänst

Ja, mina inlägg just nu är verkligen superintressanta! Det händer ju just ingenting när man orkar…. just ingenting!

Det mest spännande på hela gårdagen var att Nettis och Toyboy agerade hemtjänst och kom med en kasse mat till mig på kvällen. Och de hade köpt en överraskning! Starbuck Skinny Latte! Mmmm, jag har sparat den och ska dricka den senare och bara njuta! Så snällt av dem att handla, och supergulligt att lägga med en överraskning!

Jag fick för mig att det vänt igår, och visst, jag var sämst i förrgår. Men det betyder tyvärr inte att idag mår jag bra…. I natt fick jag så där himla ont i musklerna igen, och korkades igen i näsan. Upp och ta nässpray och Alvedon mitt i natten. Och jag har ont i kroppen nu med, men har inte tagit nåt mer piller, men får nog göra det. Suck!

Hoppas ni mår bra och har en bra lördag! Berätta, vad ska ni göra?

5 reaktioner på ”Hemtjänst

  1. Krya på dig!
    Vi är på sydkusten, ägnar vår lördag åt trädgården på sydkusten. Alla rabatter är städade, äppelträdet beskuret och grillkorv till lunch. Nu en paus med fotboll på tv – sen drar vi igång badtunnan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s