Ut!!!

Idag ska jag gå ut! Jag bara måste få komma ut en stund! Jag tror, eller VILL tro, att jag nog är bättre idag. I alla fall så ska jag ta mig till centrum för att handla, och så ska jag träffa Carina och ta en fika. Sitta och fika ska jag väl ändå orka? Och se människor! Jag börjar få lappsjuka här hemma, förutom influensan. Jag hoppas att jag kommer känna att det var lätt som en plätt att gå fram och tillbaka, och imorgon kan jag alltså gå och jobba! Det är planen….

En fördel med att ligga i soffan och ha persiennerna nere hela dagen igår, var att jag slapp se att det snöade. Hua!! Men jag ser att det ligger lite rester kvar ute, men det mesta har smällt bort igen. Skönt att det inte snöar idag, i alla fall! För idag ska jag ju gå ut. Vilken STOR händelse! Fniss!!

2 reaktioner på ”Ut!!!

  1. Här i Stockholms södra villaförorter snöar det igen… Har snöat till och från under hela dagen. Tack och lov ligger det dock inte kvar. För nu tycker till och med jag att det räcker med vinter, nu får gärna våren ta och och komma.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s