Friskförklarad

När jag känt att jag orkar gå och handla utan att däcka när jag kom hem igen så förklarar jag mig härmed för frisk! Så skönt! Blev så glad att känna det att jag t.o.m. har vikt tvätten.

Och vet ni vad som dök upp när jag råkade välta en hög med tröjor? Jag tog ut hela högen och vek om dem, och en av dem var ingen tröja, det var klänningen som jag letat efter! Så nu har 2 av 3 försvunna saker dykt upp! Bara sjalen kvar som inte har kommit fram.

För en gångs skull har jag radion på hemma, jag brukar tycka att det är skönt att det tyst. Men nu har jag ju varit hemma själv i så många dagar att jag saknar ljud. I alla fall, de pratar självklart om terrordåden i Bryssel. Så otäckt! Dessutom så är det tydligen nya överbelastningsattacker mot medier i Sverige idag igen. Det är ju så klart inte lika otäckt som terrordåd med bomber. Men det är ändå otäckt att tänka att vi kanske skulle bli avskurna från nyheter från omvärlden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s