Hopp om livet

Idag känner jag mig mycket bättre!! Lite snorig fortfarande, men mår faktiskt bra igen! Yeeeiiii! Jag ska ta och klä på mig och gå ut en sväng bara, innan jag säger för mycket. Men jag tror faktiskt att jag kanske är frisk nu!

Blä, det snöar ute!! Och jag ska ju gå ut, som sagt…. När jag mådde som sämst, då sken solen, minsann. Nu, när jag gärna hade suttit på balkongen, så snöar det. Tyyyyypiskt!

Jag försökte gå in på skatteverket för att kolla hur mycket jag får tillbaka på skatten, men det var antagligen fler än jag som tänkt samma sak. Det går inte att komma in på deras sida just nu. Tyyyyypiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s