Jaaaaa! !

Mäklaren ringde i förmiddags,  och satt det varit några som kontaktat honom angående stugan. Visning var satt till nu på söndag.  Och idag hade en ringt och sagt att han ville köpa stugan, och la ett bud straxt under vad jag vill ha för att inte gå back. Han skulle resa bort på fredag och ville därför få det klart snabbt. Jag la ett motbud, så att jag går något litet plus, och efter 10 minuter ringde mäklaren och sa att köparen tagit det!

image

Så imorgon efter jobbet åker jag till Västerås och träffar köparen hos mäklaren och skriver papper!!

Om ni bara visste vad lättad jag är!! Nu är jag bara orolig att de ska hinna ångra sig till imorgon. ..

22 reaktioner på ”Jaaaaa! !

  1. Åh, Grattis! Så skön!
    Hoppas nu det blir klart, men annars fanns det ju (minst) en till som är intresserad.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s