En turdag

Efter jobbet igår så träffade jag en kompis på stan. Vi hade inte setts på ett bra tag så vi hade riktigt mycket att ta igen. Vi babblade i flera timmar! Många skratt, men oxå lite allvar. Jättehärligt att ses!!

När jag kom hem så hade jag fått brev från S:t Göran med tid för min bukplastik! !!!! Yeeeeiiii! 7 juni blir det av!! Så igår var det verkligen en turdag, först besked från mäklaren att det finns en köpare av stugan, och sen får jag opdatum!
Då kom jag på att jag hade en Trisslott i väskan som jag glömt skrapa!

image

Så fram med den och satte igång. Kan säga att jag hade höga förväntningar.
Men nä, inte en krona vann jag! Fast det är klart, jag köpte den ju inte på turdagen.

6 reaktioner på ”En turdag

  1. Men hurra vad kul!
    Jag fick mindre kul brev,nekad op för att mitt häng ”bara” är 3,8cm. Och minsta är 5 cm. Men det kan väl inte stämma?? Remissen skickades till KS Solna. Tårarna sprutar här som värsta lilleskutt nu.
    Annelie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s