Bra väder

Träningen igår gick hur bra som helst! Jag körde verkligen stenhårt!! Tog i för kung och fosterland i alla maskiner, och joggade i snabb takt mellan dem. Phu!! Jag var heeeelt slut efteråt, men kände mig riktigt nöjd! I instruktionerna jag fått inför bukplastiken så står det att man ska träna och vara i bra form inför operationen, så nu är det bara att ligga i, och inte låta latmasken ta över nån enda gång!

Kollade på Gåsmamman igår kväll. Den är bra, tycker jag! Vilken jäkla sits hon hamnat i, hua!

Jag vaknade till nån gång under natten och hörde att det regnade ute. Men när jag vaknade så såg jag i glipan vid rullgardinen att solen skiner, så jag tänkte att jag kanske drömt att det regnade. När jag klev upp och drog upp rullgardinen så ser jag att det visst regnat, men nu skiner som sagt solen. Det gillar jag! Regn nattetid och sol dagtid!

Nu sitter jag vid frukostbordet, sen ska jag dra på mig träningskläderna igen och köra veckans 3:e pass!! Är så nöjd, och peppad!!! Sen ska jag jobba sent idag. Ha en bra fredag, vi hörs senare igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s