Mör

Nu är jag mör i kroppen! Ett tufft pass igår och så körde jag på idag igen.
Men vilket gym möts man av termosar med te och kaffe, knäckebröd och 2 sorters mjukost framdukat? Rätt mysigt att kunna ta en kaffe och en macka och babbla lite innan man går hem!
Nu gjorde inte jag det utan jag gick hem och duschade och åt lunch.

image

Sen knatade jag till centrum och provade trosgördlar. Hittade 1 par, men är lite osäker om den är tillräcklig för att ha efter operationen. Ska kolla lite till!
Och så köpte jag Hibiscrub.

image

Den ska jag duscha och tvätta håret med kvällen före och samma morgon som jag ska till sjukhuset för operation. Och jag får inte smörja in mig efter!! Jösses, jag som är en sån torrboll! Jag kommer klia ihjäl mig och bli helt fnasig. Men kvällen innan måste jag väl kunna smörja in mig??

10 reaktioner på ”Mör

 1. Så roligt att du fått din op. Du ska INTE smörja dig på kvällen efter tvätt. Det kan finnas ämnen som inte är bra. Lycka till Kram

  Gilla

 2. Efter operation räcker det inte med trosgördel. Du kommer få gördel (eller få köpa där på sjukhuset) För den som man ska ha måste vara superduper tajt. Och är med knäppning i grenen så du inte behöver dra ner den vid toabesök . Förstår hur glad du är för operationen, jag var verkligen överlycklig när jag fick min för 2 år sen .

  Gilla

  1. Jag ska få en gördel som ska vara på dygnet runt 1 vecka, men efter det så ska jag ha trosgördlar har de sagt.
   Vad härligt att höra att du blev nöjd!!

   Gilla

   1. Vad olika dom säger. Jag hade gördel 4 veckor dygnet runt och 4 veckor dagtid. Kolla på Rusta där har jag hittat dom allra bästa trosgördlarna. Jag köpte flera olika för många hundringar styck som inte var bra och dessa på Rusta kostade 49 styck. Ett litet tips bara

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s