När man drar sig…

Jag fastnade framför en rätt dålig film igår. Men jag ville ändå se klart den. Så jag kom i säng sent, och ändå var jag inte så trött så jag låg och läste en stund. 1.30 nån gång släckte jag. Och alltså sov jag länge i morse. 10.30 klev jag ur sängen. Gäsp!

Nu sitter jag kvar vid matbordet trots att det gått en stund sen jag åt frukost. Jag sitter och surfar runt, letar nåt att läsa på nätet, funderar på vad jag ska blogga om. Gör allt för att ha nåt som ”måste” göras/läsas/skrivas om. För när jag reser mig här ifrån så ska jag städa! Inte min favoritsyssla, direkt… Jag ska bara ta det värsta, så till och med jag inser att det egentligen inte är så himla jobbigt, eller kommer ta så lång tid. Men det tar ändå emot att börja.

Eventuellt kommer Wilbur med make förbi en sväng för att låna min bil. De behöver kanske dragkrok under dagen, och då hör de av sig. Annars är planen att dammsuga av, plocka undan lite och kanske ta mig till Rusta för att kolla på trosgördlar. Om jag har min bil, vill säga.

Jaha, nä, nu kan jag nog inte dra ut på det här mer…. Hur mycket kan man skriva om ingenting, liksom?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s