God middag

Igår efter jobbet träffade jag Kussesin på stan. Vi skulle äta middag tillsammans och hittade av en slump en bra restaurang.

image

Barbecue steakhouse and bar på Kungsgatan kan jag rekommendera. Särskilt bra för oss GBP opererade, för man fick utan diskussion beställa barnportion!

En god biff, lagom storlek, med supersmarrig potatisgratäng till och sallad!

image

Vi tyckte båda att det var jättegott! Och en väldigt trevlig ung tjej som serverade.

Kussesin och jag satt länge och babblade om allt möjligt. Och utanför vräkte regnet ner! Det verkligen spöregnade ett tag! Men när vi gick hade det lugnat sig lite i alla fall. Som tur var hade jag paraply oxå.

10 reaktioner på ”God middag

 1. Va, regnar det i Stockholm? Här började solen lysa vid 06 både idag och i går 🙂 Redan nu har jag ca 20 grader varmt… 🙂 (tänk på att jag ligger en timme före dig). Men ”alla” säger att det inte är ett normalt april väder, det är för varmt. Så dom väntar på regn och kyla igen. Men jag bara njuter, det är härligt att kunna gå ut i bara tunna byxor, t-tröja och sandaler 🙂

  Gilla

   1. Det är lika härligt som det låter 🙂 Jag sitter just nu på en ute servering och njuter av en bakelse och kaffe 🙂
    jag skickade en bild till dig också… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s