Fredagsmys

Vilken bra fredag jag hade igår! Först var jag in på Clas Olsson och köpte ett bambubadlakan. Det var verkligen supermjukt och lagom tjockt!! Så tack för tipset Anna! Lite trist färg, men jag ska kolla på andra ställen efter det, det finns säkert i fler färger. Jag köpte ändå 1 nu, för jag ville så gärna prova det.

Sen hem och bytte om och drog till Curves. Där var det glest med folk, så man fick gott om plats och kunde stanna lite längre på de stationer man ville. Jätteskönt! Sen hem och duscha av mig svetten som rann om mig i vanlig ordning. Jag är en svettpropp! Och testade nya badlakanet, som var jättebra!! Det kommer det bli fler av!

Sen kom Carina och vi knatade vidare hem till Kärran, som hade maten klar när vi kom. God kycklinggryta, potatis, 2 olika goda, kalla, såser och grönsaker och ett supergott bröd. Mums!! Vi satt länge och åt och babblade innan vi flyttade in i soffan. Och drack lattekaffe (jag), kaffe (Carina) och starkare kaffe (Kärran) och fortsatte babbla. Hur kan man oavbrutet prata från klockan 18 till 00.30? Vete f*n hur det gick till, men det gjorde vi! Allt mellan himmel och jord.

När jag kom hem så la jag mig och läste, trodde jag skulle läsa nån sida bara, men fastnade så jag läste nog 1 timme. Och konstigt nog så vaknar jag tidigare än vanligt ibland om jag varit vaken sent. 6.30 vaknade jag, av mig själv!!! Vägrade gå upp, så jag låg och slumrade till 8.30 i alla fall. Så nu har jag ätit frukost och skrivit en inköpslista och ska göra mig i ordning och gå upp till centrum och handla mat. Pojken kommer idag, så jag har försökt fundera ut något jag hoppas han ska tycka om. Jag känner inte direkt för falukorv och makaroner idag, som ju annars är ett säkert kort.

6 reaktioner på ”Fredagsmys

      1. Kycklingfiléer stekta i kycklingfond, curry och creme fraise, låt det sedan puttra med minimajs ner skuren till 2cm längder, ärtor och jordnötter en stund medan du kokar riset. Väldans gott

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s