Jag kom ikapp

Igår så var jag först och tränade på Curves efter jobbet. Fick testa tyngder som man spänner fast på benen. 1 1/2 kg på vart ben. Jösses vad det var tungt! Jag hade redan tränat klart när jag fick pröva dem, men jag ska be att få låna dem nästa gång jag tränar.

När jag var hemma igen gjorde jag en lattekaffe och satte mig framför datorn och kollade på Springfloden först. Gillar serien men jag tycker fortfarande inte att hon som har huvudrollen spelar så bra.
Sedan kollade jag på senaste avsnittet i serien om rättegången mot OJ Simpson. Jösses vilken cirkus! Stackars åklagaren! Sån fokus på hur hon ser ut, hennes frisyr och kläder. Det värsta är att det antagligen var det!

Det var en skön kväll, först träna och sen slappa! Det gillar jag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s