Tummar

Jag växte upp med att min mamma var sjuk. Hon hade en reumatisk hudsjukdom och främst tummarna var drabbade. Så hon hade ofta ont och mest i tummarna. En period hade även mommo ont i en tumme, så för mig var det liksom normalt. Man hade ont i tummarna som vuxen kvinna.

Nu är jag en vuxen kvinna, uppenbarligen. Om jag inte visste det förut, menar jag, så gör jag det nu i alla fall. Jag har ont i vänster tumme! Det är vuxenpoäng på det.

På fredag börjar jag jobba sent, så jag ska gå till vårdcentralen på morgonen och visa upp min stackars tumme för min husläkare. Kanske kan hon hjälpa mig att bli bra. Håller tummarna för det! Hö hö hö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s