Längtan

På väg hem från jobbet igår så kände jag att jag längtade efter M. Så jag skickade ett meddelande och frågade om vi skulle ses i centrum och äta ihop. Får efter en sekund svar: -Jaaaaa!
Det kändes bra!
Och vi sågs strax före 17, och där vi valde att äta har de 30% rabatt före 17. Perfekt!
Så vi åt och babblade, och M visade en filmsnutt på bebbarna. Så fina, 2 små sessor!
När vi ätit upp gick vi en vända i centrum. Jag köpte några strumpor och en hemmaklänning/nattlinne med inbyggd bh. Väldigt smart! M tittade efter toppar. Deras tvättmaskin är paj och nu har hon snart slut på rena kläder… Jobbigt!

När jag kom hem så gjorde jag mig en lattekaffe och kollade på TV. Jag har flera gånger fascinerats av att ingen i Maria Wern pratar Gotländska, trots att det är där serien utspelar sig. Nog borde det väl finnas någon skådis från Gotland? Eller någon som i alla fall kan prata dialekten?

När det blev mörkt ute igår så såg jag månen genom vardagsrumsfönstret, och den var så vacker! Nästan full,och det var så starkt månsken.
Inte en molnslöja för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s