När man tror att man ska få sovmorgon

Så här ser det ut utanför mitt sovrumsfönster.

image

Hur dags tror ni de börjar på morgonen? Jag vet hur dags de börjar. Klockan 07.00! Rise and shine!!
Jaha, bara att kliva upp. Hade bestämt att jag ska gå till vårdcentralen idag och visa upp min tumme. När jag kommer upp så har jag knappt ont alls. Men det brukar vara lite olika mycket ont och stelhet, även om jag inte haft så här lite ont på nån vecka eller två. Så jag tänkte att det kommer nog. Det gjorde det inte… Man måste ju säga att jag har bästa husläkaren! Jag behöver bara tänka på att gå dit så blir jag bra!
Känns lite knäppt att gå dit och säga att till igår hade jag jätteont,  så jag avvaktar. Har jag lika ont senare idag och i helgen så går jag dit på måndag, oavsett hur det känns då!

När jag nu hade en massa tid på förmiddagen så tänkte jag att jag skulle ta tag i att deklarera. Jag har redan gjort det, men fick ett brev från Skatteveket att uppgiften om kostnadsersättning jag fått för mitt uppdrag som kontaktfamilj inte var med på den förtryckta blanketten och alltså inte heller när jag då deklarerade via sms. Så jag skulle göra om det. Jag försöker, men får bara uppgift om att jag redan har deklarerat. Ringer upp och sitter i kö i ca 30 minuter. Får sedan prata med en tjej som talar om var jag ska klicka för att komma dit jag ska. Dum som jag va så la jag på utan att testa.
För när jag sen kommer dit så kommer bara 1 ruta upp att jag ska fylla i de 2 rutor som jag just har fyllt i när jag trycker på skicka. Ringer upp igen. Får plats 300 – nånting i kö. Väntar,väntar och väntar lite till…
Slutligen svarar en man, och jag förklarar att jag fått det här brevet och att jag nu försöker göra den här ändringen. Han talar om att jag ska gå in på ändra. -Ja, jag vet, det är där jag är nu. Han ber att få mitt personnummer och går in och tittar på mina uppgifter.  -Men du har redan deklarerat, säger han glatt! Det gjorde du 3/4! -Ja, jag vet det, men som jag sa så har jag fått ett brev från er att en uppgift inte kommit med och att jag måste göra om det.
-Jaha, ja men då ska du gå in på ändra och lägga till den uppgiften.
-Ja, jag vet det oxå! Men som jag sa så kan jag inte skicka in de nya uppgifterna, när jag fyllt i dem och klickar på skicka så kommer en ruta upp att jag måste fylla i uppgifterna.
-Jaha, vänta så ska jag se hur det ser ut.
Han klickar lite och så säger han glatt: -Ha ha ha, rutan klicka är ju grå, den går inte att klicka på!!
Då brinner det i huvudet på mig!!
-Jag förstår att du tycker det här är kul, men jag har suttit i telefonkö sammanlagt 1 timme till er för att få det här fixat! Jag har ledigt några timmar på förmiddagen och de verkar alla gå till det här!
-Oj… ja…ehh. …Jag. …. ber om…. ursäkt. Jag ska…… ehm. …. kolla lite. Vad har du för telefonnummer, jag måste nog be en kollega om hjälp.  Han får mitt nummer och säger att han kan nog inte ringa tillbaka idag, utan antagligen på måndag.
-Och om jag inte kan svara då, hur får jag då hjälp, undrar jag?
Då säger idioten: -Det är ju inte du som ska svara, det är ju vi som ska ge dig svar.
Då vet jag f*n knappt om det är lönt att säga mer…..
Men säger i alla fall, lätt sammanbitet, att jag menar om jag inte kan svara i telefonen! Och modig är han i alla fall, nåt annat kan man inte säga, för då börjat karlf*n skratta igen!! Och så ber han att få även min mailadress. Suck…

Igår var jag och tränade och coachen har köpt tyngder som man sätter på benen när man tränar. Jag fick låna dem, 1 1/2 kg på vart ben.  Låter ju inte så mycket. Men fasiken vad tungt det var!! Men jag hade dem på hela passet!

image

Jag svettades inte direkt mindre igår….

Och så kom det jag beställt från Apotea hem!

image

Tänkte ha silikonplåster på ärren när de läkt så att de dels skyddar från solen  och så ska de visst minska ärren lite! Och så vill man visst inte vara hård i magen efter operationen. ..

2 reaktioner på ”När man tror att man ska få sovmorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s