Samtal 3 och 4 med Skatteveket

Under tiden jag sitter i telefonkö till Skatteveket den andra gången så tog jag fram min oljelampa som jag köpte häromdagen. Tänkte jag skulle fylla på lampolja och kanske tända den ikväll på balkongen.

image

I glaset hade tillverkaren lagt en lapp där det stod hur man ska använda  den.
Vet ni hur ”lätt” det var att få ut det pappret?  Inte ett dugg lätt!!! Och jag var redan en aning irriterad som satt i telefonkö för andra gången….

Den skrattande snubben från Skatteveket ringde i alla fall tillbaka igen efter bara en stund, och sa att jag skulle ringa till deras tekniska support.
Okej, så jag ringer upp det numret. Får hyfsat snabbt svar av en trevlig kvinna. Drar allt om igen, för henne som alltså är den tredje jag drar det för. Hon kollar, ser att uppgiften jag fått brev om redan ligger inlagd så jag ska inte lägga till den på ”ändringar”. -Så skicka bara igen, säger hon. – Jaha, men det går ju inte, säger jag som vis av skadan inte avslutat samtalet förändringar allt är klart.
Då ber hon mig vänta lite, hon måste kolla med en kollega. -Det här är ju inte ett tekniskt fel, det här ska de på kundsupport hjälpa dig med egentligen,  säger hon. -Ja, de har två gånger sagt att jag ska gå in på ”ändringar ” säger jag lätt desperat.
Men jag väntar medan hon kollar upp hur det ska göras. Och hon lyckas ta reda på det, så att jag äntligen kunde få det fixat! Phu!!!

Nu dricker jag en kopp te innan jag ska åka till jobbet. När jag skulle gå hemifrån så spöregnade det, då stövlarna åkte på idag igen. Hann bara några meter så slutade det…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s