Nu ska jag skryta!! ;)

Fasiken vad jag är bra!!!! Om jag får säga det själv. Och det får jag, det är ju min blogg!

Jag köpte smidigare 1 kilosvikter till handlederna, tog på träningskläderna och satte på mig vikterna på benen. Sen släääpade jag mig till Curves. Alltså, att med dem känns tyngre än att träna med dem! På gymmet satte jag även på mig de på handlederna och sen satte jag igång. Tänkte att jag får se hur länge jag pallar med vikter på både ben och armar.
Men, jag körde hela passet!!! 💪

image

Jag är så peppad, stolt och förvånad att jag fixade det!!

4 reaktioner på ”Nu ska jag skryta!! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s