11 timmar på jobbet idag

Idag började jag jobba redan klockan 7. Och dessutom stannade jag till klockan 18.
Det är lite att göra just nu, kan man säga. ..
Men det har gått bra, och dagen har gått ganska fort, underligt nog!
Tanken var att jag skulle träna ikväll, men eftersom jag jobbade till 18 så hinner jag inte dit för de stänger 19. Men, jag har ju i alla fall tränat 2 gånger den här veckan, så ingen panik.

Jag sa till chiefen att jag kommer senare imorgon. Nu måste jag gå till husläkaren med tummen! Den blir inte bättre hur gärna jag än önskar det! Jag känner mig ju handikappad när jag måste hitta nya grepp för att ta på BH:n, dra upp byxorna och öppna mjölken till exempel. Självklart är en ond tumme inget stort, men nu går jag i alla fall och ser om man kan göra något åt det!

Ha en bra kväll! !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s