Modevisning

Igår mötte jag upp Husfruen och Victoria Fitterbittan hos Plain Vanilla ute i deras nya butik i Jungfrusund.
De har det jättefint där!

image

De har en fin uteplats och en mycket större butik än innan.

Jag provade en så snygg skinnjacka!

image

Tyvärr fick plånboken kramp av bara tanken på ett köp…
Vad jag däremot köpte var en trosgördel som går hela vägen upp under bysten! Inte så raffiga,  men nödvändigt efter operationen. De var inte heller så billiga, men jag har ju inte lyckats hitta såna nånstans. Så det var bra!!

Tyvärr lyckades jag inte fånga vare sig Husfruen eller Victoria på bild, men jag tog lite bilder på modellerna när de visade kläderna.

image

image

Så mycket snyggt!! Om ni vill kolla så kan ni gå in på deras hemsida  www.plainvanilla.se
Som sagt, inte anpassat efter just min plånbok, men en hel del snygga kläder och skor! Och en del annat kul! Husfruen köpte en snygg behållare att ha bag-in-box-vin i! En rund, så man tar ur påsen ur boxen och lägger den i behållaren.

Jag körde igår, så jag drack alkoholfri bubbel, och åt en supergod cupcake! Och de hade så smarta band med en hållare så man kunde hänga sitt glas om halsen! Då hade man ändå händerna fria, väldigt listigt!

2 reaktioner på ”Modevisning

  1. Inga bilder på glas och hållare??
    De har mycket fint inte riktigt min plånbok heller så jag passer på när de har rea. Ibland har man tur 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s