En bra fredag

Jag slutade tidigare än Nettis igår så jag åkte och plockade upp Toyboy så åkte han med mig till Net on net och jag köpte en TV.
Jag vill ha en TV i sovrummet, och de hade en som är vit!

image

När vi står i butiken och Toyboy bär kartongen så kommer han plötsligt till insikt!
-Du tänker bergis att jag ska sätta upp den här oxå?
Ja, det hade jag ju tänkt…. He he!!
Så han ska komma och hjälpa mig med det en annan dag!

För sen åkte vi till bolaget och han köpte öl. När han betalade så lyfte jag upp kartongen och började gå. Då kommer han och tar den och säger att det är bäst han bär, annars tror folk att jag köpt ut åt honom!!

Sen köpte vi mat och åkte hem till dem och kom samtidigt som Nettis. Vi grillade fläskfilė, gjorde klyftpotatis och hade tsatsiki till. Orreborre kom oxå och vi åt, babblade och hade kul ihop! Sen kollade vi på 1 avsnitt av Outlander. De är så bra!!

Nu sitter jag i solen på balkongen.

image

När det är vindstilla är det riktigt skönt, men tyvärr så blåser det ibland. Och vinden är ganska sval.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s