Infomöte om GBP

Idag fick jag mail från en av syrrorna på S:t Göran med en fråga om jag kan komma och prata om min op och viktnedgång på ett infomöte.  Det blir 3:e gången jag gör det, och jag tycker det är kul!
Jag vet ju hur det kändes när jag var på mitt möte, hur bra jag tyckte det var, hur jag hoppades att jag skulle få en operation och vad jag tittade avundsjukt på den smala kvinnan som hade gjort en operation 1 år tidigare.

I helgen mötte jag den kvinna som föreläst om sina erfarenheter om sin Gastric banding  operation och viktnedgång på samma möten som jag varit på. Det visade sig att vi bor i samma område! Världen är liten!! Och tydligen bor syrran som kallar till mötena oxå i krokarna, för jag har skymtat henne på tunnelbanan nån gång.

Nu ska jag hem,äta och så träna!!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s