Onsdag = fredag

Solen skiner och det är sista arbetsdagen för veckan!
Så skönt med långhelg. Har ni planerat nåt kul i helgen?
Jag har Pojken, så han kommer på fredag eftermiddag.
Imorgon har jag inget planerat, men är det sol så kommer jag sitta på balkongen och bara njuta!

Över till nåt helt annat. Tummen. Vet ni hur varmt det blir med en hård fingertuta i plast och en linda? Det vet jag. Det blir ganska varmt! Och jag hoppas lindan torkar snabbt, för den lär ju bli smutsig så jag måste tvätta den, och då är det ju bra om den kan hinna torka över natten.

Nu ska jag jobba till 17, och drömma om långhelgen som väntar ! Ha en bra dag!

8 reaktioner på ”Onsdag = fredag

   1. Och tagit ledigt på fredag. Är jag inte lysande duktig??

    (Sen sager vi inget om klippa gräset, skruva ihop 5 hyllor och fylla på med prylar, hämta mer prylar från förrådet till hyllorna, skruva upp stång i kök, hänga gardiner osv……)

    Gilla

   2. Japp, för när hyllorna och dess prylar är på plats kommer jag inte att behöva leta längre. När stången finns på plats och med svart gardin kommer jag får en väldans snygg avslutning på köket, Och gräsklippningen rör sig om 6 m och 20 cm brett område som enklast klipps med kökssaxen och ger en väldans fin avslutning mot mina fjärilsbuskar 🙂
    Alltså så borde allt detta räknas som nöje? Tänk också på att allt utom köksstång med gardin sker utomhus I solen 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s