Vilken dag och kväll!!

På lunchen idag hade de passande nog sommarbuffé!

image

Så jag satt ute och åt sill, lax och en köttbulle i solen. Jätteskönt!

Efter jobbet träffade jag en kompis i stan och vi knatade till Kungsträdgården och satte oss i solen på en uteservering och åt en miniburgare och drack ett glas rosévin.

image

Så himla mysigt!! Och det var så skönt att kunna sitta ute!
Vi satt länge och babblade och hade jättetrevligt! Sen strosade vi in till gamla stan, där vi satte oss på ett fik och babblade vidare. Nu är klockan 22 och jag är på väg hem och trots att det är så pass sent så är det fortfarande ljummet i luften. Jag blir alldeles glad!

5 reaktioner på ”Vilken dag och kväll!!

  1. Morrn.
    Visst är det härligt med sommarväder. Här nere börjar nätterna bli varma också (ca 14-16) men jag tror att jag är bortskämd redan. Dom dagarna det regnar och är under 17+ är jag sur ”för det dåliga vädret” 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s