Vilken värme!

Vilken underbar helg vi haft!! När Pojken och jag ätit frukost idag så satte han sig och ritade och jag satt på balkongen och drack upp min lattekaffe. Sen tog vi med en minimatsäck och hans fotboll och min bok och åkte till en stor lekpark. Där hittade han andra barn att sparka boll, klättra och hoppa studsmatta med! Och jag satt i solen och läste. Då och då kom han farandes och drack vatten, åt nåt eller bara berättade nåt. Så mysigt!

Innan vi åkte hem gick vi in på en pizzeria och tog varsin pizza och en dricka. Och det vi inte orkade äta upp tog vi ned hem. Pojken packade själv ihop sina saker och stoppade dem i sin väska och så åkte vi hem med honom till hans mamma.
Vi har haft en så mysig helg, och det hade mamman oxå!

4 reaktioner på ”Vilken värme!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s