Tungt och svettigt

Jösses vad tungt det var att träna igår!  Vem kom på idén att sätta tyngder på både armar och ben när jag ska träna? ?

image

Trodde jag skulle rinna bort av all svett! Men jag körde hela passet! Nu när jag börjat med vikterna känns det ju som att jag fuskar om jag inte sätter på mig dem. Phu!! Jag känner idag att jag tog i igår! Kanske läge för en massage ikväll?

Hemma igen så smetade jag i en inpackning i håret och satte mig framför datorn och lyckades hitta studentpresent till äldsta Gudsonen! Han har alltid varit svår att hitta på presenter till. Så jag hoppas han kommer tycka om det här! Om inte annat är han artig och lär låtsas det…. Men det vore ju kul om han faktiskt gillar dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s