Listigt, trodde jag

Då det ju kostar skjortan och några till klädesplagg att köpa progressiva solglasögon så tyckte jag att jag kom på en annan lysande lösning! Jag köper så klart ett par såna där som man sätter på sina vanliga glasögon.

image

Så, när jag idag gick in till min optiker för att beställa nya linser (och byta till endagslinser istället )så sa jag att jag ville köpa sådana. De hade inga, andra butiker i samma kedja säljer såna, men inte just den butiken. Så klart…
Nåja, jag åkte in till stan och träffade Systeryster och lunchade med henne och satt och babblade ett tag. Sen hade jag ett tag kvar innan jag började jobba så jag gick i  lite affärer. Gick in till 2 eller 3 till optiker och frågade efter såna men ingen hade.
Hur svårt ska det vara att få tag i såna nu då??

6 reaktioner på ”Listigt, trodde jag

 1. Du kan inte tänka dig solskydd i stället? Polarid har ”solglasgögon” som man sätter ovanpå sina vanliga. Funkar även utmärkt utan glasögon under de dagar du använder linser 😉

  Gilla

 2. Morrn
  Inte är det dyrt o krångligt att köpa glasögon. Jag köpte (faktiskt) nya läs o ”dator” glasögon i förrgår. Med undersökningen så kostade kalaset ca 400 kr och jag hämtade dom i går (det tog bara 1 dag) 🙂
  Ju mer jag är här nere, ju mer gillar jag landet 🙂
  Allt är otroligt billigt och utbudet är bra mycket större än hemma. Och för att inte tala om servicen som är helt otrolig. Jag är inte van vid det och mina vänner skrattar fortfarande åt mig när jag ”gör stora ögon”, dom tycker nämligen att den inte är speciellt bra.

  Gilla

 3. Jag hade sådana till glasögonen för några år sedan. Vid vissa tillfällen när solen kom in från sidan så blev glasögonen en spegel istället för att jag såg igenom dem. Väldigt irriterande (och farligt) när man bara såg sina egna ögon när man ska gå över gatan eller när man vill se var man sätter fötterna.
  Jag behöver skaffa mig en ny glasögonsamling igen, progressiva-, dator-, läs- och solglasögon, det kostar femsiffrigt. *suck* Men det är trevligt att kunna se! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s