Drömmar

Sovit som en sessa inatt, och de som jobbar ute på gården hade vänligheten att jobba relativt tyst så jag kunde sova hyfsat även efter klockan 7. Så nu har jag ätit frukost i lugn och ro, och ska byta om och gå och träna.

Jag minns sällan vad jag drömt, men imorse vaknade jag med en saknad efter mamma och mormor. Jag antar att jag drömt om dem inatt, och jag önskar att jag kunde komma ihåg vad jag drömt. Då skulle jag ju liksom ha fått en stund tillsammans med dem.
Ett tag när jag drömde om mamma så drömde jag jämt att hon var så dum och vi var så otroligt osams. Jättejobbigt! Jag var så otroligt arg på henne!! Det kanske var undermedvetet,  att jag var arg för att hon dog så ung (för er som inte varit med här så länge så dog mamma när hon var bara 44, och jag 24). Men mamma och jag hade en bra relation och var inte osams så ofta i verkligheten, och att drömma att hon var så jäkla dum, var skitjobbigt.
Hur som helst så verkar jag ha drömt nåt trevligare inatt, eftersom jag längtade efter henne och mormor när jag vaknade. Och då minns jag inte vad!! Typiskt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s