Bra kväll

När jag gick från jobbet igår så sken solen och det var riktigt skönt ute.
Jag skulle träffa M i centrum men eftersom jag slutade så tidigt så var jag där långt innan hon kom. Så jag satte mig på en bänk i solen och läste och tittade lite på folk. Jätteskönt och lugnt!
Ända tills det kommer en man och sätter sig på samma bänk, tar upp sin mobil och sätter på radion. Utan hörlurar…. Han, och halva centrumet, lyssnade på Lugna favoriter. Suck…

Efter ett tag reste jag på mig och gick därifrån. Jag gick in i en affär och där hittade jag en present till Husfruen som har fyllt år! Sist när jag var ute för att hitta nåt till henne så hittade jag nåt som passade superbra till M. Så då blev det inget till Husfruen. Men nu så hittade jag en fin sak! Och när M kom så satte vi oss och åt middag och så fick hon sin present. Hon blev jätteglad, och verkade tycka lika mycket om den som jag trott att hon skulle!

M fyller inte år, eller så, men när jag såg dem i affären så var dem liksom bara till henne! När min mamma köpte en present så där utan anledning så sa hon att det var en-tycka-om-present. Och det tycker jag är en bra anledning att ge nån nåt, för att man tycker om den personen! Så därför fick M en present igår!
Och så hittade jag en fin sak till Husfruen oxå! Mycket presenter blev det!! Det jag skickat efter till Gudsonens student har kommit oxå, så nu ska jag bara köpa ett kort, och det ska jag även till Husfruen. Och sen slå in paketen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s