Zzzzzz

När jag kom hem från jobbet igår så satte jag mig och åt, sen duschade jag. Och så kände jag att nää, jag klär inte på mig igen! Jag tog med boken och gick och la mig! 19.30 låg jag i sängen och läste. Jätteskönt! Började gäspa och la bort boken och släckte lampan. Då var klockan 21. Har sovit som en klubbad, bara vaknat till 1 gång strax före 5. Så skönt!!
Jobbar lång dag idag, 7.45 till 17, och kanske att jag får stanna 1 timme extra. Vi får se, men i så fall passar det ju bra att vara ordentligt utvilad.

image

4 reaktioner på ”Zzzzzz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s