Pladdrande grannar

Inatt hade tydligen nån granne i huset bredvid folk hemma. Och jag antar att de var rökare. För med jämna,  och ojämna, mellanrum stod det x antal människor på balkongen och pladdrade. Högt! ! Nån av dem envisades dessutom med att försöka typ rappa. Det verkade gå så där, kan man säga. .. Lät mest som om nån med en lättare störning malde på om nåt totalt ointressant ämne med entonig röst.
Vid 2 gick jag upp och rotade fram ett par öronproppar. Men antingen har jag lyckats köpa Sveriges sämsta, eller så har jag superbra hörsel, för det hjälpe inte så värst.
Nåja, Surtanten bestämde sig i alla fall för att inte klaga. Man måste ju trots allt få ha gäster hemma.

Jag spanade förhoppningsfullt ut på min balkonglåda i morse! !

image

Oh, så vackert!! Eller inte! Den gröna växten jag pulade ner som utfyllnad har frusit ihjäl,  eller nåt! Eller har den skämts ihjäl? Ger det lite tid till, men tar de sig inte drastiskt snart så blir det sopsäcken!

Jag vann en tävling på jobbet häromdagen och fick ett superpresentkort på 100 kr.

image

Så nu var jag in och valde i vilken butik jag vill få det i. Åhléns blev det!

Och så har jag beställt 2 klänningar och en t-tröja på lager157. Vilka priser!! 50 kronor styck för klänningarna och 30 kronor för tröjan. Och så 50 kronor för frakten. Nästan gratis!

6 reaktioner på ”Pladdrande grannar

  1. Och jag har beställt en plissegardin för 2600kr. Dock var det 20% idag så det kommer inte att göra så ont när det väl är dags att hämta och betala…..

    Gilla

  2. Någon gång då och då tycker jag att det är okey med liv och rörelse i huset. Man måste ju få leva. Samtidigt har jag lite svårt att låta blir att ”låta” på morgonen dagen efter. Kanske spela gamla usla schlagerdängor på balkongen så att festprissarna inte sover för länge 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s