Bäbisabstinens

Efter frukosten idag ringde jag till Frida,  M och L’s dotter, och sa att jag längtade efter flickorna. Det visade sig att Pontus varit dålig hela veckan, så de var rätt slut, men hon frågade om jag kunde tänka mig att komma och ta med dem ut på promenad. Det ville jag så klart gärna!

image

De sov så gott i sin vagn! Jag gick runt Lötsjön och tittade på folk och fåglar.

image

Det var varmt och skönt även om det var mulet.
När jag gått runt hela sjön så satte jag mig på en parkbänk och läste. Solen kom fram så lägligt!

image

Satt med foten och gungade vagnen medan jag läste. Tänkte att nu vaknar de väl snart så jag får ta upp dem och ge dem lite mat.
Men de bara sov och sov.
Efter ett tag så reste jag på mig och gick en vända till. Vi var nog borta i 2 och en halv timme ca. När vi kom in i porten så vaknade ena lilla tjejen så smått och  tittade sig nyvaket omkring. Så Frida och jag satte oss och matade varsin liten sessa.
Frida hade passat på att plocka iordning lite och sen lagt sig och vilat medan vi var ute. Klokt!!

När tjejerna ätit klart så var den ena lilla vaken en lång stund och tittade intresserat på mig och svarade när jag pratade med henne. Så häftigt!! Vi fick verkligen kontakt!! Det var en så särskild stund!

4 reaktioner på ”Bäbisabstinens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s