Försöka går ju….

Hos optikern har de nu en kampanj att man får ett par slipade solglasögon på köpet om man köper ett par glasögon.
Jag satt och funderade på det när hon kollade hur linserna satt i mina ögon och vi gjorde syntest.
När jag beställt linser ett antal gånger då är jag ju snabbt uppe i samma summa som man måste komma upp i för att fä solbrillor på köpet. Så när vi var klara så frågade jag om inte jag oxå kunde få ett par solglasögon. Argumenterade och sa att jag ju redan betalt mer för alla linser.
Men icke! Det är tydligen bara glasögon de har såna erbjudanden för. Aldrig för linser, tyvärr.
Men när jag provat ut de linser som funkar bäst så ska jag be att få mitt recept, så beställer jag från nätet nästa gång. Man kan hitta mycket billigare! Så där förlorade de en kund…. Hade jag fått ett par solglasögon så hade jag varit nöjd och antagligen inte funderat så mycket på det. Men nu vill jag ju så klart komma ner i kostnad, och gör då så här i stället!

4 reaktioner på ”Försöka går ju….

  1. Det erbjudandet gäller dessutom oftast bara för dem med + – 4 😦
    En annan har 7,25 och 6,75 det ena med minus och det andra med +. Så det gäller inte mig heller fast jag brukar få ett par ändå av min optiker…….. eller iaf ett par solskydd men så har jag en bra optiker 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s