Fredag, och nu på väg hem från jobbet!

Träffade Tina som har Curves som jag tränar på, i centrum när jag skulle till jobbet. Hon berättade att jag inspirerat andra med mina vikter. Flera har kommit och frågat henne om mig och vad jag har för vikter. Och varför… Och det borde väl i och för sig vara uppenbart, men kul ändå att jag kan inspirera någon när det gäller träning!  Det hade jag ju aldrig trott!

Idag stoppade jag linserna i ögonen. De är behagliga i ögat, väldigt tunna! Men, som sagt, jag behöver lite starkare. Så datorn på jobbet har varit en aning suddig. Men inte värre än att det ändå funkat! Rätt skönt att inte ha brillor ibland, skönt att kunna välja!

När jag suttit en stund och jobbat så fick jag en vallning. Jag börjar vifta med tröjan och stånkar att det är varmt. Kollegan närmast säger att det är varmt, det tycker hon oxå. Då börjar kollegorna mitt emot oss asgarva! !
De tyckte inte det var varmt, utan sa att det var för att kollegan är höggravid och jag i klimakteriet. Hrmph!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s