Surtanten åker tunnelbana

Igår så åkte jag som vanligt tunnelbana hem från jobbet. Jag jobbade till 20.00 så det var inte så mycket folk på tunnelbanan, utan ganska lugnt och skönt. Jag satt för mig själv och läste i lugn och ro.

På en station så reser sig 2 män i 35-40 årsåldern upp, den ena går ur vagnen och den andra står kvar i dörren. Dörrarna stängs, men han i dörren står för så att den dörren inte kan stängas. Och där står han, länge och väl. Och skrattar och pratar med den andra mannen som, visar det sig, gått av för att kissa! Efter en bra stund så kommer han släntrandes och drar upp gylfen och de går in och sätter sig igen. Dricker ur varsin ölburk och fortsätter att prata, helt obekymrade om att vi alla andra fått vänta för deras skull.

Vid nästa station så reser de sig igen, men den här gången har de bytt roller, nu är det den andras tur att gå av och kissa! Hur i H*LV*T* kan man vara så dj*vla fräcka?! Och INGEN säger något? Ja, förutom jag då, så klart…

image

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s