Konstiga saker

När jag stod vid busshållsplatsen efter jobbet så kommer det plötsligt en gammal traktor körande. En sån där utan tak, en öppen. I stan.
Lite annorlunda.
När den kört vidare så kommer en ung tjej gående. Barbent, i sandaler och med en tunn, ärmlös klänning. Och stickad mössa med en pälsboll på. Jaha.. ?

Åkte till S:t Göran och berättade om min Gastric Bypass och hur allt gått. Idag var det ganska många på mötet,  men det var tydligen ont om tid. Så de fick inte så mycket tid att ställa frågor tyvärr.  Det var lite synd! Det är ju viktigt,  och jag tycker det är kul och svarar gärna på frågor.

När jag gick därifrån så var det en tjej från mötet som började prata med mig, och vi gjorde sällskap mot tunnelbanan. Hon hade lite frågor och funderingar som vi hann prata om.

Sen åkte jag iväg och hämtade en blus som styvmor fick i morsdag – present och så köpte jag en drickahållare  på Bauhaus. Jag googlade på drickahållare till Brassestol och fick upp de här.

image

Passar väl inte superbra, det lutar rätt mycket. Men ett glas kan man så klart ha i ”gropen”. De här sitter bättre på baden-baden, för M och L har såna på landet. 

Och så var jag på apoteket men hade glömt lappen hemma så självklart glömde jag en av vitaminerna. Så dit får jag gå imorgon oxå.

Nu sitter jag och kollar på Ska vi göra slut?

Vad gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s