Lång dag

Sitter på tunnelbanan och är på väg till jobbet. Idag har jag en sån där lång dag, 7.45-17. Och ni vet ju hur jag studsar ur sängen direkt när klockradion skräller igång! Fullkomligt spritter i hela kroppen. Eller inte…  Alltid lika svårt att kravla mig ur sängen på morgnarna. Det spelar ingen roll hur länge jag sovit, jag vill ändå inte gå ur sängen.

image

Det är tur att det är ljust och varmt i alla fall! Det är så himla skönt att slippa bylsa på sig en massa kläder. Jag älskar känslan av ljumma vindar mot bar hud! Visst är det nåt särskilt med det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s