Tant Förvirrad

Idag knatade jag iväg hemifrån utan att äta frulle. Och ändrar man på rutinerna så blir visst annat förvirrat….
För första gången sedan min Gastric Bypass glömde jag ta med mat och mellis!!

Lunch hade jag på jobbet, så på Pressbyrån köpte jag en påse nötter. Men middag hade varit bra att ha när jag skulle jobba till 20.

Innan jag började jobba hade jag bokat massage. Tog 2 tider efter varandra, 30 minuter vardera. Jättelistigt! Om jag bara hade bokat hos samma masserare. .. Det visade sig att jag inte gjort. Så när hon sa att det var klart svarade jag lite förvirrat att jösses vad fort 1 timme gick. – Nej, 30 min är det, svarade hon. Ja men jag har ju bokat 2 tider säger jag då. Men det var bara att gå upp, klä på sig och byta rum.
Går bra för mig idag!

2 reaktioner på ”Tant Förvirrad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s