Puddingar och ”barnbarn”

När jag tinat upp igår, och tagit en varm dusch, så åkte jag in till Centralen där jag plockade upp Puddingarna. Systeryster och Svågern kom med dem, och de skulle vidare på middag med vänner.

Puddingarna och jag åkte hemåt och tog sen min bil och åkte och mötte upp Nettis och Bäbis på pizzerian hemma vid dem. Lillpudding lyckades charma till sig 3 klubbor av pizzabagaren!! Inte dåligt! Jag åt sallad och puddingarna pizza. De skulle ha likadana pizzor, men de skulle inte dela på 1, nej, nej, de skulle ha varsin! -Vi äter upp en hel, det gör vi alltid! Den korkade mostern gick på det… Nåja, alla var nöjda, glada och mätta, det är huvudsaken. Bäbis åt pasta och köttfärssås så det sprutade genom öronen. Fattar inte hur mycket en så liten människa kan äta.

När vi ätit klart och Lillpudding rapat kolsyrerapar så de andra gästernas frisyrer fladdrade i vinddraget åkte vi hem till Nettis och Bäbis och kollade på film. Storudding fick äran att tillsammans med Nettis  välja film, och det blev nån animerad film om superhjältar, kan ha hetat Familjen Incredible eller så. Jätterolig! Bara Bäbis hade myror i baken och fnattade runt lite, vi andra satt i en enda hög i soffan och tittade. Bäbis och Lillpudding skrattade gott flera gånger! Ja, det gjorde vi allihop, men deras skratt! Alltså, de har nog världens härligaste skratt, de där två!

Efter filmen packade jag och Puddingarna in oss i min bil och åkte hem till dem. Då fick Storpudding nån slags energikick och pladdrade i 180 hela bilresan på ca 45 min. Jag fick veta allt om hennes tidigare fröken, hennes nuvarande, klasskompisar vars mamma avlidit, en klasskompis som varit svårt sjuk, om grannar och en hel del annat. Ungsudden pratade både på in- och utandning. Väldigt underhållande!

Hemma hos dem så la jag och Lillpudding oss i en soffa och kollade i en bok om dinosaurier en stund. Sen var det nattadags och de gjorde sig klara för sängen. Men först skulle Lillpudding tvätta öronen, det hade han påtalat att han behövde redan i bilen! Renliga barn, det här! Så fram med tops och pilla försiktigt i små öron. De var redan rena, men sen var han nöjd! Jag pussade god natt och försäkrade att jag skulle stanna till mamma och pappa kommer hem, jag går bara ner på nedervåningen, ingen annan stans. -Bra, svarade Lillpudding. Sen la jag mig hos Storpudding och läste ett kapitel högt hur hennes bok för henne. Mysigt!!

Jag la mig i soffan och kollade lite på TV innan jag somnade i soffan och vaknade av att Systeryster och Svågern ramlade in vid 2 tiden. De hade haft en kanonkväll, med en 10 rätters smakmeny, gott vin och bubbel ihop med trevliga människor! Vi babblade en stund innan jag satte mig i bilen och åkte hemåt. När jag parkerat hemma så var det ljust ute och fåglarna kvittrade. Men fasiken vad det var kallt! Kollade termometern innan jag la mig, 5,3 grader!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s