Förberedd

Nu är jag på väg till sjukhuset för bukplastiken.
Igår lagade jag matlådor och la i frysen så jag har när jag kommer hem.

image

Och så bäddade jag extrasängen i lilla rummet. När de börjar jobba ute på gården klockan 7 så kan jag bara ta täcke och kudde och få dit in och stänga dörren.

image

Smart va??
Och så har jag duschat och tvättat hela mig med Hibiscrub.  Även håret. Kan meddela att det blir som svinto! ! Och självklart får jag ju inte ha i balsam. Eller smörja in mig. Jag är torr som fnöske nu! Trots att jag igår eftermiddag smörjde in hela mig med olja några timmar innan jag skulle duscha. Sen fick jag ha långa tights och långärmad tröja för att inte flotta ner hela lägenheten.

Vi hörs om nån dag, jag antar att jag kommer vara rätt väck i eftermiddag.

8 reaktioner på ”Förberedd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s