Mitt rykte hade hunnit före mig

När jag gick ut ur rummet för att gå och äta frukost såg jag skylten utanför mitt rum.

image

Hmmmm…..
Men väldigt skönt att få eget rum! Och det var inte låst. 😉

Igår innan op så markerade läkaren på magen var han skulle lägga snitten, och jag blev förvånad över vilken bred remsa hud som skulle bort! Ca 2 dm!

När jag kom upp på avdelningen sedan så var alla otroligt hjälpsamma och trevliga! Jag skulle gå till matrummet men var osäker på att gå, så en av tjejerna gick med mig. Men det gick utan problem! Så jag åt tomatsoppa och sen gick jag tillbaka till mitt rum själv.

Efter ronden idag så sa läkaren att jag fick åka hem idag. Yeeeeiiii! Så jag frågade om det var okej att promenera till tunnelbanan och det var det. Så mindre än ett dygn efter operationen tog jag tunnelbanan hem igen.
Så nu längtar jag bara efter en dusch! Men jag får inte ta av gördeln alls, så det får bli en raggardusch sen.

Känner mig så raffig i gördel och stödstrumpor!

image

10 reaktioner på ”Mitt rykte hade hunnit före mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s