Tur jag har bra vänner

Innan jag åkte hem från sjukhuset så sa de att man kan bli förstoppad av värktabletterna jag äter nu, så det kan vara bra att ta nåt laxerande. Känns ju inte som en hit att behöva krysta i 180 med nyopererad mage.
Så när jag var in på apoteket och hämtade ut smärtisen läkaren skrivit ut köpte jag även laxerpiller. Kollade på asken och det stod att man bör ta 2 till 4 piller till natten. Så jag tog 3 stycken vid 21.30 ca.
12 vaknade jag och var nödig. Och sedan ett antal gånger till!
Till saken hör att jag lätt blir uttorkad och sista gången jag sprang  (nåja, jag stapplar mig fram lätt böjd just nu…) så kände jag att jag förlorat mycket vätska. Svetten bara rann om mig och jag kände mig helt matt.
När jag kan ta mig från toan så går jag till köket och ska ta en Resorb. Men jag mår så dåligt och är helt matt så jag får inte upp röret med brustabletterna.
Det nästa jag är medveten om är att jag slår huvudet i golvet. Jag har svimmat! Och dragit med mig glaset i fallet, så jag ligger bland en massa glasskärvor.

Som tur är skär jag mig inte när jag tar mig upp! Lyckas få med mig mobilen och ta mig till sängen. Där ringer jag M och L och ber dem komma. Och det gör dem! De kommer,  får i mig Resorb, dammsuger upp allt glas och borstar av mig lite glassplitter och fixar frukost.
Goa fina!! ❤

När jag bara vätskat upp mig igen så mår jag nu rätt bra igen. Och är, ännu en gång, så tacksam att jag har så bra vänner! 

16 reaktioner på ”Tur jag har bra vänner

 1. Men usch de där lät inte bra!
  Hur är de me dej annars,mycket ont?
  Ta hand om dej o lycka till me läkningen o att de inte blir nå mera tok.

  Gilla

 2. Det är det otäcka med att bo ensam, ibland behöver man hjälp och kan ha svårt att få det. Skönt att du har sådana vänner och att du nu har vätskat upp dig.
  Hoppas nu att den fortsatta läkningen blir lugn och odramatisk!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s