Effekten sitter i

Kan tala om att det uppenbarligen är väldigt bra laxerpiller jag fått tag i! Även idag har de effekt. Så jag fortsätter surpla Resorb så fort jag varit på toa. Vågar inget annat!

Nu är jag på väg till sjukhuset för återbesök. Ska bli intressant att se hur det ser ut,  jag har ju inte tagit bort gördeln nåt. Vilket innebär att jag inte får duscha. Så det är tur att jag har kvar nån gammal tvättlapp! Så jag tvättar mig med våt och intvålad tvättlapp. Och dessutom har jag min bidédusch. Ovärderligt en sån här gång! !

Senare idag ska jag på studentuppvaktning för äldsta Gudsonen. Hade tänkt ha klänning. Tills jag kom på att det inte är så raffigt med stödstrumpor till….

Igår kom Toyboy och satte upp min TV i sovrummet. Vi fikade och åt tillsammans och senare kom Nettis oxå. Hon ska köpa nån pryl så att jag kan kolla på TV:n oxå. Som sagt, jag har tur som har så bra och hjälpsamma vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s