Sova, sova…..

Jag ställer larmet var 6:e timme och tar smärtis, sen somnar jag om. Så igår vid 10.30 på förmiddagen vaknade jag av att Carina messade och frågade om hon fick komma och fika. Så klart att hon fick! Så jag gick upp och blaskade av mig, drog på stödstrumporna och borstade tänderna. Sen kom hon och vi fikade och babblade ett tag. Mysigt! Hennes äldsta dotter kom efter ett tag när hon varit hos en frissa nära mig, och vi gick ner i källaren och tog fram en resväska som hon ska låna av mig.

När de åkt så la jag mig i soffan och läste, men ganska snart började ögonen klippa… Jag somnade och sov i flera timmar igen. Ja, så där håller jag på. Vaken ett tag och sen trött och behöver sova. Tur att jag gillar att sova.

Idag ska jag i alla fall ta mig upp till centrum en sväng. Behöver köpa mjölk och kaffe, så rullebullan, eller Dramaten, får följa med. Tänker gå en sväng och få lite frisk luft och röra på mig också. Känns som en bra idé.

Hoppas ni haft en bra helg, och får en fortsatt bra söndag!

6 reaktioner på ”Sova, sova…..

  1. Jag tror att det är bra för oss människor att sova. Speciellt när vi behöver läka, vare sig det är fysisk eller psykisk läkning vi behöver. Kul att operationen verkar ha gått så bra. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s