Tråkväder

När jag hade pallrat mig hem från centrum igår och packat in matvarorna så la jag mig i soffan och läste. Var ju inte så lockande att sitta på balkongen, tyvärr. Och lägger jag mig ner, ja då somnar jag efter ett tag. Fortfarande. Så jag sussade ett tag, men jag har ingen aning om hur länge. Skönt var det, hur som helst.

Livet går sin stilla lunk, händer inte så mycket. Tvättade ett par maskiner igår. Och i morse kom Kärran förbi en snabbis med en kasse böcker. Det var välkommet! Det börjar sina i bokhyllan, och jag vill absolut ha nåt att läsa! Hon fick några av mig också, som jag och M läst. Vi skickar böckerna emellan oss. Några på jobbet är också med i bokbyteriet, men de läser så sakta och lite så det kommer inte så många böcker från dem.

Idag har jag inget planerat förrän framåt kvällen. Då kommer Pojken och vi ska äta tillsammans och sen ha fredagsmys!

Ha en trevlig fredag och helg!!

6 reaktioner på ”Tråkväder

  1. Har massor med böcker hemma som jag tänkt skicka upp till mina föräldrar; men du kan gärna få en kasse du också om du vill?
    Vi kan ta det när du kommer förbi med mina Diana Gabaldon?
    (Ingen panik med det – vi kan ta det i slutet av juli kanske?)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s