Oooops!

I regn och rusk tvingade jag med mig Pojken i god tid till Parkteatern igår. Ville vara säker på att få sittplats.  Kan ju säga att man inte behövde slåss om platserna…..
Hur som helst, jag hade med mig varsin Propud milkshake och lite godis. Så vi satt och pratade och tittade med scenarbetarna satte upp dekoren och artisterna övade lite.
Sen klev Sissela Khyle upp på scen och meddelade att de tyvärr inte kunde genomföra uppträdandet pga regnet. De sjöng i alla fall en sång för oss, den var bra!
Så kan det gå!

Vi knatade hem och kokade te och jag tog fram en påse sockerfria mashmallows. De har jag inte köpt innan, och Pojken tyckte om dem och åt hela påsen. Vi kollade TV tills det var nattadags och då läste jag i Sune-boken.
Sen började stackaren springa på toa. Vet inte hur många gånger han var upp, stackarn!
Då kom jag på en sak… Läste på godispåsen. Jo då, det sötningsmedlet är laxerande. Oj då…….

Till slut lugnade hans mage ner sig och han har sovit gott i natt. Vaknade inte ens när tandfen kom inatt! 😉 Och nu mår magen bra igen!

2 reaktioner på ”Oooops!

    1. Ja, det är ju el i mikrofonerna och inte kan det vara lätt att spela i ösregn heller. Så jag har full förståelse för att de ställde in. Om det är bättre väder idag så gör jag kanske ett nytt försök ikväll!

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s