Kalas

Pojken och jag tog det lugnt hemma på förmiddagen igår. Sen åkte vi och hämtade Wilburs föräldrar och åkte på 21-årskalas. Massa gott fikabröd och trevligt att träffa alla! Blidö med familj var oxå där så Pojken och Blidös son byggde lego ihop på nedervåningen.

När vi kalasat färdigt så skjutsade jag hem Wilburs föräldrar igen och sen hem och lagade middag till mig och Pojken. När vi ätit kom han mamma med pojkvän och hämtade hem honom. De kom in en stund och åt lite efterrätt med oss först. Trevligt att babbla lite!

L ringde innan middagen och frågade om jag kunde komma till deras son. De behövde min bil för att köra lite stora, eller snarare höga, växter.
Så jag åkte dit när Pojken var avhämtad.
De ska sälja sin lägenhet och idag ska mäklaren komma och fota. Så det stylades för fullt och en massa växter skulle ut därifrån.

Jag: -Ska jag köra växterna hem till er (M o L)?
Micke: -Nej, de ska vara hemma hos dig! Vi körde sten sax påse och eftersom du inte var här så förlorade du!
Ha ha ha ha!!! Jaha, så nu bor jag i en djungel ett tag!
Jag älskar att vi står varandra så nära att alla vet att det är okej att räkna med att vi hjälps åt när det behövs!

4 reaktioner på ”Kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s