Jag är SÅ glad och lättad! !

Jag ringde till kirurgavdelningen för att fråga om jag måste ha trosgördel även när jag sover, eller om jag kan sova utan. Det kan jag!! Skönt att få sova utan trosor som sitter åt!
Och så frågade jag om jag verkligen måste ha stödstrumporna 1 vecka till. Ja, det måste jag. Ja, ja, det är ju så klart inte ett stort problem,  men jag som helst aldrig har strumpor längtar efter att slippa dem.
Sen frågade jag en sak till. Det är nåt som jag knappt velat låtsas om. Ärret är ju ett s.k. bikinisnitt och ligger alltså lågt ner och ser ut att bli smalt och fint. Och magen är platt och fin!  Fram… På slutet och början av ärret har det blivit 2… Bullar? Utskott? Det ser ärligt talat inte klokt ut! Och jag har varit så rädd att jag ska ha dem där nu. När jag tejpar så syns det inte så mycket, eller när jag har hög midja på byxor eller kjol. Men med lågt skurna jeans och utan trosgördel sen så syns dem tydligt.
Så idag tog jag mod till mig och berättade om dem. Hon sa att det blir så ibland, och de kallar dem hundöron. Jag kommer bli kallad på 1-årskontroll, och har de inte minskat eller försvunnit då så gör man en liten operation för att korrigera det. Phu!!!!! Jag är så lättad att jag inte kommer behöva ha dem kvar!!

Naglarna blev inte i olika färger idag, jag tog samma på alla 20.

image

Och så lyckades jag hitta ett matchande läppstift!

image

Älskar de här som är matta och inte så kladdiga. Jag använder aldrig läppglans för det känns bara kladdigt.

10 reaktioner på ”Jag är SÅ glad och lättad! !

  1. Bra att få besked från kirurgen. Skönt när man kan fråga och inte ”står ut” i onödan och framför allt skönt att veta att de fixar till ”hundöronen”. I bästa fall försvinner de ju i under första året, men nu behöver du inte gå och oroa dig för att de ska bli kvar för evigt.

    Snygga naglar! Mina var också fina till för ett antal år sedan när de plötsligt började få sprickor i sidorna. Hormonförändringar förmodligen, det är mycket den där hormonförändringen ställer till med! Jag borde acceptera att jag ska ha korta naglar numera, men jag vill inte! 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s